Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kendi Çekimleriniz (https://www.forumaski.com/kendi-cekimleriniz/)
-   -   Dün akşam .. (https://www.forumaski.com/kendi-cekimleriniz/60399-dun-aksam.html)

Vin Diesel 12.10.2013 10:49

Dün akşam ..
 
Arkadaşlarımla salep keyfinden :gulumse:

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Perii 16.10.2013 11:13

Cevap: Dün akşam ..
 
Evinin karsısımı burası :p

Viky 16.10.2013 11:32

Cevap: Dün akşam ..
 
Hımmm!! Çok güzel bir görüntü... Paylaşım için teşekkürler...

Vin Diesel 16.10.2013 11:39

Dün akşam ..
 
Alıntı:

Perii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 276423)
Evinin karsısımı burası :p

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] :) İstanbul Ağa Kapısı`nda terasta salep içerken çekmiştim :)

Perii 16.10.2013 11:44

Cevap: Dün akşam ..
 
Manzara hoşmuş zaten manzaradan sebep salep içmeye gittin dimi :p

Vin Diesel 16.10.2013 11:53

Dün akşam ..
 
Tabi @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Manzara , Salep , Nargile , 41 çeşit baharattan yapılmış Osmanlı Çayı .
Aslında her ne kadar amaç bunları gösterse de o karşılıklı içtiğin çay , dostunla yalansız dolansız konuştuğun anlar , bazen bir aşkı bazen bir işi bazense sessizliği paylaşmak huzuru içinde yakalamak bir an için dalıp gitmek gibisi yok.
Hayat aslında bu değerlerle güzel fakat anlayabilene.
Hayat bir çayla güzel , hayat bir dostla güzel , hayat bir aşkla güzel.
Ne yazık ki günümüzde insanlar çalışma delisi olmuşlar anlamsız bulurlar gün boyu çalışıp orada gidip bir kahve bir çay içmeyi tutarsız harcama olarak görürler...

Perii 16.10.2013 11:56

Cevap: Dün akşam ..
 
Dostun arkadasın varsa ne güzel işte anlamsız bulmazlar kıskanırlar bence.. O yorgunluktan çıkıp kahve içececeğime gidip evde dinlenirim diye düşünürler hiçde gereksiz harcama düşünmezler bence :)

Vin Diesel 16.10.2013 12:09

Dün akşam ..
 
Alıntı:

Perii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 276443)
Dostun arkadasın varsa ne güzel işte anlamsız bulmazlar kıskanırlar bence.. O yorgunluktan çıkıp kahve içececeğime gidip evde dinlenirim diye düşünürler hiçde gereksiz harcama düşünmezler bence :)

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çevreni takip et iyi gözlemle insanlar hep daha çok nasıl çalışırım mantığındadır ve hep daha fazla kazanmak çabasında . Oysa bir koç bir sabancı olamayacağı bilir , onu bile bilmezden gelmeyi seçer . Sonra bu gün kazandığını yarın sağlığı için harcar . Dinlenmek sadece eve gitmek değil , neden psikologlar var hiç düşündün mü ?

Mesela iş hayatı sen bir şirkette insan kaynakları olarak çalışıyorsun. Ön muhasebeci işi bırakıyor ve sen onun işlerini uzun süredir orada çalıştığın için şöyle düşünüp ; ya ben senelerdir buradayım işler aksamasın ben yapayım diyor ve yapıyorsun. İşler aksamıyor işverende işler aksamıyor nede olsa diyor ve sallıyor eleman almıyor aynı zamanda bir elaman maaşı eksildiği için mutluda. Yaptığın iyilik kendine kötülük oldu ve o az önce söylediğin şey gerçekleşecek o yorgunluktan sonra evde dinlenmek.

İnsanların yorgunlukları bahane edip bu tür etkinliklerden uzak durması , uykuyu bahane edip o güzel huzur dolu sevginin saygının iki esprinin olduğu pazar sabahı kahvaltılarından vazgeçmesi ne kadar üzücü.


Perii 16.10.2013 12:40

Cevap: Dün akşam ..
 
Bende aynıyım aslında ev kızı gibiyim çalışmadığımda evden dışarı çıkmam :) Bu araalr sinemaya gitmek istiyrum aslında ama tek gitmem şöyle espirili bir arkadasım olsa iyiydi ama yok sinema yerine burada izliyorum arkadaşlarla :) Evet düşündümde çeveme var ama rizeli yok içlerinde erken emekli olmak isteyenlerde var biz sanırım tembeliz :)


Saat: 15:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.