Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Charlaine Harris - Gündüz Ölüsü Kitap Tanıtım (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/117749-charlaine-harris-gunduz-olusu-kitap-tanitim.html)

YeşiL6 02.07.2014 18:17

Charlaine Harris - Gündüz Ölüsü Kitap Tanıtım
 
Charlaine Harris - Gündüz Ölüsü Kitap Tanıtım

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Çoğu kişi (buna bende dahil) Alacakaranlık serisinin ardından bir vampir hikayesi furyasına kapıldı gidiyor. Gündüz ölüsü'de Charlaine Harris tarafından yazılan bir Güneyli Vampir hikayesi imiş. Her ne kadar bu kitabı okumasam da gelen yoğun istek üzerine paylaşıyorum. Söylentiye göre 9 kitaptan oluşan bir seri imiş ancak 3 tanesi Türkçeye çevrilmiş henüz. Ayrıca True Blood'ı doğuran serinin ilk kitabı Gündüz Ölüsü. Şimdiden hayırlı okumalar...
Kitabın Konusu;
Sookie Stackhouse, Louisina’nın ufak bir kasabasında, kendi halinde bir bar garsonu.
Sessiz, sakin, etliye sütlüye karışmaz ve öyle çok sık dışarı çıkmaz. Güzel olmadığından değil. Güzel bir kız. Sadece, Sookie bir çeşit ‘beceriksizliğe’ sahip. İnsanların zihnini okuyabiliyor. Bu yüzden de erkekler tarafından pek tercih edilmiyor, diyelim.
Bir gün Bill ile tanışıyor, uzun boylu, yakışıklı, esmer -üstelik Sookie adamın aklından geçen tek kelimeyi bile duymuyor. Bill, Sookie’nin hayatı boyunca beklediği erkek...
Fakat Bill’in de kendine has bir ‘beceriksizliği’ var. O bir vampir, hem de kötü şöhretlisinden. Ciddi anlamda tüyleri diken diken eden bir grupla takılıyor ve hepsi de -ne sürprizdir ki- potansiyel katil. Üstüne üstlük, Sookie’nin iş arkadaşlarından biri öldürülünce, Sookie sıranın kendisinde olduğunu düşünmeye başlıyor.



semihbaki 31.07.2014 14:04

Cevap: Charlaine Harris - Gündüz Ölüsü Kitap Tanıtım
 
vampir ve *** satar modasının başka bir kitabı. Amacınız bu ikiliyi bir arada görmekse durmayın okuyun:)


Saat: 02:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.