Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Halit Ertuğrul - İbretli Mektuplar (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/132658-halit-ertugrul-ibretli-mektuplar.html)

EbruLi 25.09.2014 12:50

Halit Ertuğrul - İbretli Mektuplar
 
Halit Ertuğrul - İbretli Mektuplar

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kendini Arayan Adam, Düzceli Mehmet ve Aysel gibi yüzbinlerin etkilendiği elliden fazla kitaplarımız, okuyucularımızdan büyük bir beğeni görünce, başından ibretli olaylar geçenler de bu çarpıcı hayat hikâyelerini bizimle paylaşmaya başlamışlardır...
Bu durum artık öyle bir hal aldı ki, her gün onlarca mektup ve e-mail ulaşmaya devam etmektedir. Bu mektuplar öylesine alelade, sıradan karalamalar değil, her biri ibret vesikası olan müthiş hadiseler ve ilginç hayat öyküleridir. Öyle ki, bu mektuplar günümüz gençliğinin problemlerine ışık tutan, toplumsal yaraları ortaya koyan ve çözüm önerileri sunan çarpıcı hususlardır. Hatta bu mektuplardan önemli bir kısmı da, mükemmel bir roman ve çok çarpıcı bir film olabilecek niteliktedir.
Bize her gün onlarcası ulaşan bu ibret vesikaları, elbette ki dosya içinde kalamazdı. Bunlar mutlaka kitap haline getirilip arkadan gelen nesle bir yol haritası olması niyetiyle sunulmalıydı. Biz de öyle yaptık.
Unutmayın! Bu kitapta siz varsınız. Kendinizi okumak istemez misiniz?
Buyurun öyleyse...

Teknik Özellikleri:
İSBN: 975-6401-02-8
Ebad: 13,5 x 19,5 cm.
Sayfa Sayısı: 175
Özellikler: Book Paper, Karton Kapak.
Haziran-2003


Saat: 07:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.