Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Jasinda Wilder Stripped- Jasinda Wilder Stripped Kitap Tanıtımı (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/135962-jasinda-wilder-stripped-jasinda-wilder-stripped-kitap-tanitimi.html)

EbruLi 24.10.2014 10:39

Jasinda Wilder Stripped- Jasinda Wilder Stripped Kitap Tanıtımı
 
Jasinda Wilder Stripped- Jasinda Wilder Stripped Kitap Tanıtımı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Pekâlâ kendimi bu duruma nasıl sokmuştum, soruyor musun? Basit: Çaresizlik. Evsiz olmak ve aç kalmak ile para karşılığı kıyafetlerinizi çıkarmak tercihleri arasında kaldığınızda karar vermek tahmin edebileceğinizden kolaydı. Tabii ki bu durumu olduğundan daha kolay hale getirmiyordu. Ah hayır. Aslına bakarsanız bundan nefret ediyordum. İşi bırakmak ve bir daha bir bara girmemek, tekno müziğin kulaklarımda çınladığını duymamaktan ve asla azmış adamların şehvet dolu bakışlarından uzak durmaktan çok istediğim bir şey yoktu.
Sonra bir gün, bir adamla tanıştım. Çalıştığım kulüpte ön sırada, ortada oturuyordu. Her günkü dansımı seyretti ve gözlerinden arzusu okunuyordu. Fakat alıştığım türden bir arzu değildi bu. Bakışlarında farklı bir şey vardı. Daha ateşli, daha derin ve daha sahiplenici bir şey. Kim olduğunu biliyordum, tabii ki biliyordum. Dawson Kellor’u herkes tanıyordu. O, People dergisinin Yaşayan En ***** Adam’ıydı. Hollywood’daki en ***** aktördü. Rüzgâr Gibi Geçti filminin yeni çekimlerinde Rhett Butler’ı oynamak için seçilmiş adamdı.
O, parmağını bile oynatmadan dünyada istediği kadına sahip olabilecek bir adamdı. Peki, orada oturmuş, yüzünde bana sahip olmak zorundaymış gibi bir bakışla ne yapıyordu? Ve o büyüleyici, kararsız, ele avuca sığmayan gözlerle bana baktığında ona nasıl karşı koyacaktım?
Ben bir ******ydin ve o ***** erkeğin Amerikalı ikonuydu. Ben bir striptizciydim ve o istediği her şeyi elde etmeye alışmış bir adamdı. Ve beni istiyordu. Hayır demem gerektiğini biliyordum, onun en kötüsünden bir oyuncu olduğunu biliyordum… ama aklımın bildiğini, bedenim ve kalbim bilmiyor gibiydi…
Ve sonra işler karıştı.


Saat: 09:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.