Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Çılgın Düğün - Carolyn Brown Kitap Tanıtım (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/145251-cilgin-dugun-carolyn-brown-kitap-tanitim.html)

Papatya 24.01.2015 15:13

Çılgın Düğün - Carolyn Brown Kitap Tanıtım
 
Çılgın Düğün - Carolyn Brown Kitap Tanıtım
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Ace, kendilerine farklı hayatlar seçen kardeşlerinin aksine sadece kendisi için yaşamaz; dedesine bakmak için onunla birlikte kalır. Yaşlılık günlerinde hem dedesiyle hem de dedesinin çiftliğiyle ilgilenir. Onun bu sadakatini kendince ödüllendirmek isteyen dedesi, vasiyetinde, çiftliği Acee miras olarak bırakır. Ancak bir şartı vardır. Acein iki yıl içinde evlenmesi ve en az bir yıl evli kalması. Çiftliğin ona miras kalmasını bir türlü kabullenemeyen ağabeyi, kadınlara bağlı kalmak konusunda sıkıntı çeken Acein evlenemeyeceğine emindir. Mirası onun elinden alacağı günü iple çekerken, bir kadın Acee yardım etmeyi teklif eder.

Kasabanın en şirin kafesinin sahibi olan Jasmine, yakın arkadaşı Acele evlenecek ve çok sevdiği çiftliği kurtarmasına yardım edecektir. Bu anlaşmalı evliliklerini daha eğlenceli hale getirmek için Las Vegasta evlenmeye karar verirler. Etraflarında başka kimsenin olmadığı sakin ama bir yandan da eğlenceli bir nikahla evlenmeyi planlarken, kendilerini çılgın bir düğünün ortasında bulurlar. Büyük kural onlar için işlememiştir. Bu kez Vegasta olan, Vegasta kalmayacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)


Saat: 13:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.