Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Ben Sadece Kilo Verecektim Hepsi Bu - Fırat Çakır (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/37472-ben-sadece-kilo-verecektim-hepsi-bu-firat-cakir.html)

Jaqen 17.06.2013 16:23

Ben Sadece Kilo Verecektim Hepsi Bu - Fırat Çakır
 
Özeti


"Her zaman düzgün bir fiziğe sahip olmayı hayal ettin. Sadece hayalde kaldı ve artık umudunu yitirmeye başladın. Sana hep nasıl kilo vereceğin anlatıldı. Her televizyonda[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] gazete ve dergide hep seni konuştular. Hepsine inandın. Denemediğin yol kalmadı. Öyle zamanlar oldu ki komşularının bile profesör olduğunu düşündün. Hatırları kalmasın diye onların dediklerini de yaptın... Artık kimseye inancının kalmadığını biliyorum. Emin ol senin geçtiğin bu yollardan yıllar önce ben de geçtim."






"Beden Bilgesi" Fırat Çakır[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] doğrularıyla birlikte tek bir kitapta topluyor.


Nasıl kilo vereceksiniz?


Kilolarınızdan kurtulurken nasıl sağlıklı kalacaksınız?


Kilo verirken güçten düşmemeyi[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] aksine güç kazanmayı nasıl başaracaksınız?






Yaz mevsimine fit bir vücutla girmenin[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ömür boyu sürdürülebilecek büyük bir disiplinin altın anahtarları.


Bedenin eğitimi ve korunması üzerine[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] yaz mevsiminin en çok konuşulacak zayıflama ve diet kitabı.


Bir Beden Bilgesi yapımı...




Künyesi










· Kalemus Yayınları


· Basım Tarihi : 05 - 2009


· ISBN : 978-605-56670-0-9


· Etiket Fiyatı : 10.00 TL



Saat: 19:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.