Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Aramızdaki Duvar - ludmila filipova (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/54019-aramizdaki-duvar-ludmila-filipova.html)

FifiVePirtik 09.09.2013 22:50

Aramızdaki Duvar - ludmila filipova
 
Aramızdaki Duvar - Ludmila Filipova

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Engel tanımayan bir aşkın ve bize daima eşlik eden yanılsamaların sarsıcı hikâyesi

Bulgaristandaki komünist rejimin son yıllarıÇocuklar için düzenlenen bir yılbaşı partisinde, güvenlik görevlisi Apostol Bukovun oğlu Boris, başbakanın torunu Annaya âşık olur. Yüksek duvarların ardındaki Annaya asla ulaşamayacak olması, Borisin mevcut düzene isyanını ve başarma hırsını körükler.

Bulgaristan Türklerine mensup, gerçek soyadı Fehimov olan Bukov ailesinin bastırılmışlığı ve baba Apostolun (Cemal) uğradığı haksızlık Borisi (Barış) tek bir hedefe yönlendirir: Annanın ayrıcalıklı dünyasını yıkmak ve kendi kuracağı dünyanın mutlak hâkimi olmak

Yıllar geçecek, şartlar değişecektir. Devletin iplerini elinde tutan işadamı Boris ile gazeteci Anna bu yeni düzende kozlarını paylaşacak ve nefretle iç içe geçmiş aşklarıyla yüz yüze geleceklerdir.

Ludmila Filipova, bu ilk romanında dedesi eski başbakan Grişa Filipovun günlüğünden ve resmi belgelerden faydalanarak yakın dönem Bulgaristan tarihini etkileyici bir biçimde anlatıyor. Aramızdaki Duvar, aynı zamanda engel tanımayan bir aşkın ve bize daima eşlik eden yanılsamaların sarsıcı hikâyesi.


Saat: 02:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.