Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Çıplak Deniz Çıplak Ada kitap özeti (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/57578-ciplak-deniz-ciplak-ada-kitap-ozeti.html)

Jaqen 26.09.2013 13:43

Çıplak Deniz Çıplak Ada kitap özeti
 
Çıplak Deniz Çıplak Ada kitap özeti

Bir ada hikayesi daha tamamlandı. Serinin son kitabı olan Çıplak Deniz Çıplak Ada yapı kredi yayınlarından çıktı. Ben de bir heyecanla kitabı alıp okumaya başladım.


Beklediğinizden daha kısa süre içerisinde bitirereceksiniz kitabı. Serinin diğer kitaplarına oranla daha akıcı ve sürükleyici bir kitap. Bence diğer eserler ile beraber bu kitabı da okumalısınız.. Yaşar Kemal’i ve yazarlığını hiç anlatmaya kalkışmıyoruz..


Bir ada hikayesinin 4. kitabı olan eser, egede yerinden yurdundan edilmiş insanların yaşamını anlatıyor. Bir Yaşar Kemal klasiği olan ve ''tarihle destanların kaynaşması'' olarak nitelendirilen dörtleme, diliyle, yarattığı kişiler ve doğayla Yaşar Kemal'in romancılığında önemli bir yeniliği işaret ediyor.


''Bir Ada Hikayesi'' dörtlüsü, savaşlardan, kırımlardan, sürgünlerden arta kalan insanların, Yunanistan'a gönderilen Rumların boşalttığı bir adada yeni bir yaşam kurma çabalarını konu alıyor.


Saat: 02:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.