Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Rachel Gibson - Chinooks Hockey Team Serisi 4 - Aşk Yeniden Kitap Özeti (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/61731-rachel-gibson-chinooks-hockey-team-serisi-4-ask-yeniden-kitap-ozeti.html)

Jaqen 23.10.2013 11:04

Rachel Gibson - Chinooks Hockey Team Serisi 4 - Aşk Yeniden Kitap Özeti
 
Rachel Gibson - Chinooks Hockey Team Serisi 4 - Aşk Yeniden Kitap Özeti

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Chelsea Ross’un oyunculuk kariyeri talihsizliklerle doluydu o hep korku filmlerinin ilk öldürülen çığlık kraliçesiydi asla filmlerde gerçek bir rol alamamıştı. Kısa boylu zayıf bir kadın olması iyidi ama şu başına musallat olan büyük göğüsleri ona istediği rolü almasını engelliyordu. Ona hep aptal kadın rolleri veriyorlardı. Artık bir gelecek istiyordu bu yüzden ünlü hokey kulubunün ondan Mark Bressler asistanı olarak 3 ay çalışması için 10000 dolar teklifini kabul etmişti . böylece ameliyatla istediği göğüs ölçülerine kavuşup filmlerde düzgün roller alabilecekti.
Hokeyin en önemli yıldızlarından Mark Bressler, geçirdiği kaza yüzünden sakatlanmış ve parlak oyunculuk günlerini geride bırakmıştır. Geçirdiği sakatlık döneminde ona yardımcı olması için gönderilen asistanları çileden çıkarmasıyla meşhurdur. Ama Chelsea gelişi onun dünyasında da farklılıklara neden olacaktı.
Mark Chelsea ilk gördüğünde çok şaşırmıştı. Chelsea saçı 2 reknten oluşuyordu çok fazla renkli ve uçuk şeyler giyiyordu. İlk karşılaşma ikisi içinde çok sevimsiz olmuştu. Chelsea ona katlanmak zorunda olduğunu her seferinde aklından geçiriyordu. Mark ise onun evden kaçması için elinden geleni yapıyordu. Ona hep olmadık görevleri veriyordu ve bunların en saçması olan 7000 fazla geçmiş olsun mesajına Chelsea tektek cevap yazmak zorunda kalmasıydı. Ama Chelsea yinede tüm olanlara katlanıyordu.


Chelsea onun her türlü randevusunu düzenliyordu. İkisinin arasında gerilim hep tırmanıyordu. Mark ın eski takımı kupayı almıştı ama bu Markı hem sevindiriyor hem de o kupada yer almadığı için sinirleniyordu. O bu takım ve şampiyonluk için hayatını ortaya koymuştu ama geçirdiği kaza hayatını yerle bir etmişti. Markın başında birde hiç hoşlanmadığı bu baş belası kadın vardı ve üstelik Mark bu kadını sık sık rüyasında çok farklı şekillerde görüyordu ve onu istediğini fark etmişti sonunda. Chelsea Mark çekici buluyordu ama onunla asla birlikte olamayacağını biliyordu. Sonunda kaçınılmaz gerçekleşti ve birbirlerine yakınlaştılar. Artık zaman onlar için farklı ilerliyordu. Devamli birliktelerdi ama bu Chelsea çok rahatsız ettiği kadar mutluda ediyordu. Mark onu başkalarından çok kıskanıyordu ama ileriye dönük olarak bir şey düşünmüyordu. Chelsea ona bakmak için aldığı 10000 bin doları duyunca çok öfkelenmişti ve Chelsea bu konuda bir çok suçlamada bulundu. Chelsea çok kırılmıştı ve Mark ın yanındaki işten hemen ayrıldı. İkisi içinde hayat çekilmez olmuştu. Mark eski takımının koç yardımcıs olmaya karar verdi ama yinede hayatındaki eksikliği farkında idi.
Her zaman her şey insanların istediği gibi gerçekleşmedi Mark sonunda kavradı. Chelsea hayatında hep istemeye başladı onsuz bir hayat düşünemiyordu ve sonunda gerçeklerle yüzleşti.
Chelsea ile birlikte bir hayat kurmak ve kendi hayatını artık düzene sokmak zorunda olduğunu bilerek hayatında tek sevdiği kadın olan Chelsea yeni bir hayata başladı.


RACHEL GIBSON - AŞK YENİDEN


Yayınevi: Nemesis Kitap
Basım Tarihi: Mayıs 2011





Saat: 16:51

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.