Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Ray Bradbury - Uğursuz Bir Şey Geliyor Bu Yana Kitap Tanıtımı, Bilgileri (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/78588-ray-bradbury-ugursuz-bir-sey-geliyor-bu-yana-kitap-tanitimi-bilgileri.html)

Jaqen 19.12.2013 09:21

Ray Bradbury - Uğursuz Bir Şey Geliyor Bu Yana Kitap Tanıtımı, Bilgileri
 
Ray Bradbury - Uğursuz Bir Şey Geliyor Bu Yana Kitap Tanıtımı, Bilgileri

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Uğursuz Bir Şey Geliyor Bu Yana

"Bir parçam hâlâ dört yaşındayken bindiğim o korkunç atlıkarıncanın üzerinde. Görünüşe göre ondan inmenin bir yolunu asla bulamamışım." Fantastik edebiyatın ustası Ray Bradburyden sizi kendinizle yüzleştirecek, cesaretin ve korkunun bir araya geldiği karanlık bir karnaval.

Vücudunu baştan sona saran dövmelerle zamana hükmetmeyi başaran Resimli Adamın avuçlarında iki tanıdık isim vardır: William ve Jim. 14 yaşındaki hemen her çocuk gibi bir an önce büyümek isteyen Will ve Jimin önünde iki seçenek belirir: Ya Resimli Adamın büyüsüne kapılıp zamanı ileriye saran o atlıkarıncaya binecek ve tüm kasabayı bir günahkârlar karnavalına hapsedeceklerdir ya da Willin ihtiyar babasıyla birlikte karnavalı belki de bir başka ekime kadar kasabadan uzaklaştıracaklardır. Çekinme, gir içeri… Uğursuz bir şey, upuzun bir yoldan senin için geldi.
(Tanıtım Bülteninden)


Saat: 01:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.