Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Korhan Bozkurt - Hoşça Kal - "Bir Erkek Vedası" - Kitap Tanıtım (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/92245-korhan-bozkurt-hosca-kal-bir-erkek-vedasi-kitap-tanitim.html)

Maestro 21.02.2014 14:19

Korhan Bozkurt - Hoşça Kal - "Bir Erkek Vedası" - Kitap Tanıtım
 

Korhan Bozkurt - Hoşça Kal - "Bir Erkek Vedası" - Kitap Tanıtım

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

"DÜNYADA YAŞAMIŞ İNSAN SAYISI KADAR KIRIK KALP VAR. FARKINDAYIM. AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN, HEP SENİN KALBİN OLACAK. ÇÜNKÜ ONU BEN KIRDIM. BİLİYORUM.
ÖZÜR DİLERİM."


Bir erkeğin hikâyesi bu.
Aklından gelip geçenler, yüksek sesle söyledikleri, hiç söyleyemedikleri, yaşadıkları ve yaşayamadıkları ile sadece bir erkeğin.
MADALYONUN BİR YÜZÜ. Tek tarafı.
Korkan, üzülen, ağlayan, seven, sevgisini ve sevgisizliğini gösteren; yapacak bir şey kalmadığında, her şeyi ardında bırakıp gidecek kadar cesur ve belki de, mücadele etmek yerine kaçmayı seçecek kadar korkak.
Ama neden? Hep bu soruya cevap arar kadınlar kafalarında. Neden? "Şimdi bir erkeğin zihninden, erkekçe geliyor beklenen çünkü.
“Gittim, çünkü...”


“HER ŞEY TAKIM, BEN TEKİM”

Korhan Bozkurt'tan bir erkek vedası... Artemis Yayınları tarafından yayınlanan Hoşça Kal, bir erkeğin hüzünlü vedasının ardındaki gerçek hislerini ilk kez böyle çırılçıplak gözler önüne seriyor...

“Erkek çocuklar nasıl yetiştiriliyor? Sonra onlar eş olduğunda, sevgili olduğunda neden kızıyoruz? Ve ‘o’ adamlara bu kadar kızarak, nasıl onlara benzer erkek çocuklar büyütüyor ve aynı adamlar çocuğumuz olduğunda kızmak yerine yüceltiyoruz? Bu soruların yanıtlarını bir erkek gözünde, kaleminde aramak... Elinizdeki kitabı okumak için iyi bir neden.”
- Prof. Dr. Bengi Semerci, Çocuk-Genç ve Erişkin Psikiyatristi

Korhan Bozkurt
İstanbul’da yaşayan bir sinemacıdır. 2004 yılında reklam ve müzik videoları çekerek yönetmenliğe ilk adımını attı. İlk uzun metrajı, 2007 yılında yazıp yönettiği O Kadın’dır. Müzikle de uğraşan Korhan Bozkurt, amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgilenmektedir.


Saat: 11:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.