Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcunda Bu Ay - Mart 2015 (https://www.forumaski.com/koc/148799-koc-burcunda-bu-ay-mart-2015-a.html)

DeRDeST 07.03.2015 01:30

Koç Burcunda Bu Ay - Mart 2015
 
Koç Burcunda Bu Ay - Mart 2015

:koc:

Enerjisi yüksek ve karışık bir ay karşılıyor sizleri. Düşmanlarınızla yüzleşebilir yasal konularda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğitim hayatında başarılı bir ay. Özel yaşamınızda cinsel arzularınız yoğun ve kuvvetlidir yeni heyecanlar arayabilir aşk maceralarının içinde bulabilirsiniz kendinizi. Ay boyunca araç kullanırken hız dan uzak durmanızda fayda var.

Ekonomi

Ay boyunca gereksiz harcamalardan uzak durun borç almayın ve aşırı lüksten kaçının. Emlak alım satımı yada araç alma ile ilgili planlarınız varsa oldukça olumlu etkiler söz konusu. İş değişikliği söz konusu olabilir kariyerinizde ilerlemeniz için doğru zamandasınız.

Sağlık

Ruhsal gerginlikler bu ay sizi rahatsız edebilir ve uyku problemleri yaşayabilirsiniz. Uzun yolculuklarda uzak bir yere seyahat ediyorsanız, derin sulardan ve sokak köpeklerinden uzak durun. Bu etkenlerden dolayı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Aile ve Arkadaşlar

Aile bireylerinizle ilişkileriniz de ego ve öfkenize yenilmemeli sağ duyulu sakin davranmalısınız. Gizli meseleler gün yüzüne çıkacak rahatlayacak ve sıkıntıları ardınızda bırakacaksınız. Düşmanlarınızla yaşayacağınız yüzleşmeler aşk hayatınızda ki sorunlarında kökünü kurutmanızı sağlayacak. Bekar Koçlar sizlerde hızlı ilişkiler yaşayıp pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Şanslı Günler: 6, 7, 10, 18, 26
Zayıf enerjili günler: 1, 11, 20, 29, 30

Astrolog Şenay YANGEL


Saat: 22:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.