Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   19 Nisan 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/koc/151367-19-nisan-2015-pazar.html)

Şekerpare 19.04.2015 09:17

19 Nisan 2015 Pazar Koç Burcu
 
:koc:

19 Nisan 2015 Pazar Koç burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 19 Nisan 2015 Pazar günü Koç burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:
Sevgili Koç, sevdiklerini ihmal etmemelisin. Onlarla ilgili kararlarında kalbinin sesini dinlemelisin. Uzak yerlerden alacağın bir haber seni sevindirecek. Maddi durumunu gözden geçirirken gözündeki siyah gözlüğü çıkarmalısın. İyimser olmaya çalışabilirsin.. Başının üstünde kara bulutlar dolaşıyor ama seni ıslatamayacak.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu


Daha az dirençle karşılaşacağınız yolu takip etmeniz, daha kolay ilerleyeceğiniz işleri seçmeniz ve her şeyin çok fazlasından ya da çok azından kaçınmanız gereken birkaç günlük süreçtesiniz.. Günlük burç yorumları

Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu


Bugün elinizdekileri daha iyi değerlendirebileceğiniz olanaklar var. Biraz daha yavaşlayın ve keyfine bakın.



Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu


Sizin için önemli bir parasal mevzuda niyetinizi ortaya koyacak konuşmalar yapabilirsiniz. Hakkınızı aramak, emeğinizin değerini ifade etmek, neye, ne kadar ihtiyacınız olduğunu açıklıkla dile getirmek için elverişli bir gün.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu


Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

Koç Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu


Ufacık sebeplerden dolayı aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak noktada birleşmeşseniz sorun düşündüğünüzden büyük olabilir.


Saat: 14:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.