Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/koc/153179-koc-burcunda-bugun-14-mayis-2015-persembe.html)

DeRDeST 14.05.2015 08:19

Koç Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe
 
Koç Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe

:koc:

Sevgili Koçlar Perşembe gününe, saat 08:14 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisiyle uyanacağız. Kendinizi önde tutmak, başkalarına karşı güçlenmek, hayatı cesur bir şekilde ele alabilmek arzumuz yükselecek. Dünyaya daha güven dolu bir şekilde bakabilirsiniz. Moral gücünüz yerine gelir. Hem ailenizle, hem partnerinizle, hem toplumsal konularda fikirlerinizi kolaylıkla dile getirebilirsiniz. Kişiliğinizin aktif yanları belirgin bir şekilde yükselişe geçer.

Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, isteklerimizi elde edebilmemizi sağlayan ruhsal ve fiziksel güce sahip olmamızı sağlıyor. Etrafımızdaki insanlara fikirlerimizi kolaylıkla ifade edebilir, girişimde bulunmak için iletişimin her türlüsünü deneyebiliriz. Yazarak, konuşarak, görüşerek başkalarının ilgisini çekebiliriz. Ne yaptığınızı, hangi amaçla harekete geçtiğinizi bilerek ilerleyebilirsiniz. Bu saatte yapılan işlerde başarılı olmak mümkün gözüküyor.

Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız.

Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, akşam itibariyle ailemizi koruma ve iç dünyamızda değer verdiğimiz her şeyi belli bir abluka altına alarak sakınma yönünde önem taşıyor. Duygularımız hem ateşli hem de bir hayli hassas. Eğer birileri bunu önemsemezse, geçmişte yaşanılanlar tekrar kafamıza takılırsa, biraz huzursuz olabiliriz. Değerlerimize saygı gösterilmesinden yana olacağız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 16:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.