Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcunun Evreleri - Hangi Dönemde Doğdunuz? (https://www.forumaski.com/koc/153253-koc-burcunun-evreleri-hangi-donemde-dogdunuz.html)

DeRDeST 14.05.2015 20:28

Koç Burcunun Evreleri - Hangi Dönemde Doğdunuz?
 
Koç Burcunun Evreleri - Hangi Dönemde Doğdunuz?

Bütün burçlar kendi içlerinde 3 evreye ayrılırlar. Burçlarının ilk evresinde yani ilk 10 gününde doğanlar burçlarının en katı özelliklerine sahip olurken; ikinci dönemde doğanlar ise daha ılımandır.. Son dönemde doğanlar ise bir sonraki burcun özelliklerini de taşımaya yatkındırlar..

:koc:

21 Mart - 31 Mart: Tam bir Koç olup Mars'ın enerjisini yansıtır. Bu kişiler; atılgan cesur ve hareketlidir. Bu özelliklerini ortaya koymak için büyük uğraş verirler.

1 Nisan - 10 Nisan: Mars'la güçbirliği yaparlar. Bu etki sonucunda doğan kişiler kararlı ve planlı olup hem fiziksel hem de iradeli bir güce sahiptirler. Macera ve heyecandan hoşlanıp kendilerini kanıtlama çabasına yönelebilirler.

11 Nisan - 20 Nisan: Liderlik özelliklerini ön plana çıkarmaya çalışırlar. Aynı zamanda her türlü bilgiye açıktırlar. Bu kişiler her ne kadar liderlik özelliği taşısalar da sosyal çalışmalarla ilgilenip kendilerini daha az beğenirler.


Saat: 14:49

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.