Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcunda Bugün - 3 Haziran 2015 Çarşamba (https://www.forumaski.com/koc/155920-koc-burcunda-bugun-3-haziran-2015-carsamba.html)

DeRDeST 03.06.2015 06:05

Koç Burcunda Bugün - 3 Haziran 2015 Çarşamba
 
Koç Burcunda Bugün - 3 Haziran 2015 Çarşamba

:koc:

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz, saat 01:31 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında başlayacak. Kendine haksızlık yapıldığını düşünen kişi ne olursa olsun hakkı olanı elde etmek için dünyaya meydan okuyan tarzda davranabilir. Hiddetle bir şeyleri üzerine gitmeye kalkışır. Bunu sözel olarak da ifade edebilir. Enine boyuna düşünmeden konuşmamakta, hareket etmemekte fayda var.

Saat 04:31 Ay-Jüpiter görünümü, aşkta sizi aktif hale getiriyor. İsteklerinizi elde etme yönünde destekliyor. Güven duygunuzu yükseltiyor. Kişisel anlamda arzu ettiğiniz gelişmeleri size sunuyor.

Saat 08:59-4 Haziran saat 03:50 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ticari konularda hesabı bilelim. Eğer bir iş yapmanız gerekiyorsa mutlaka yazılı bir sözleşme ile sağlama almalısınız. Mümkün olduğunca yeni bir işe kalkışmamakta ve dikkatli olmakta yarar var. Sizi bağlayıcı olabilecek koşulları dikkatle gözden geçiriniz. Yolculuklarda, görüşmelerde, bağlantılarda güvenlik olgusunu önemseyelim.

Saat 20:35 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, fikirlerimizi güçlü bir şekilde ifade ederken, farklı düşüncede olan kişilerle anlaşmak adına dinlemeyi de bilmenin önemini vurguluyor. Özellikle eşimiz, sevgilimiz, ortaklaşa iş yaptığımız insanlarla aramızdaki problemleri bu şekilde giderebiliriz. Gelişim yolumuz da bu noktalara dikkat etmekten geçiyor. Bu görünüm sayesinde ikili ilişkilerde doğru bir analizde bulunmamız kolaylaşıyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 11:40

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.