Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/158707-koc-burcu-1-temmuz-2015-carsamba-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 04:52

Koç Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu
 
Koç Burcu 1 Temmuz 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

:koc:

Sevgili Koçlar saat 10:51 itibariyle etkili Venüs-Jüpiter kavuşumunun sizleri aşk anlamında destekleyici enerjisiyle güne uyanıyorsunuz. Bu enerji, aşk hayatınızı canlandırıcı, yaşam hevesinizi yükseltici, doping değerinde bir enerjidir. Yeni bir aşkın ilk kıvılcımı, devam eden ilişkinin güçlenmesi, hayatın canlanması, moralinizin yükselmesi bu enerjinin güçlü desteğiyle yükselir. Maddi konularda kendinizi mutlu edecek alışverişler yapabilirsiniz. Yeni bir şeyler yapmak, aktif şekilde hareket etmek, aşkta aradığınızı bulmak gayet kolaydır. Ben bu enerjiyi, hayatı güzelleştiren yaşam desteği olarak görüyorum.

Saat 12:11 itibariyle Ay-Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Mesleki konular, aile hayatımız, ciddiyet ve sorumluluk çerçevesinde gelişecek. Tabii ki, Ay-Oğlak geçişleri her zaman sabır ve disiplinin simgesidir. Hedefimize erişmek için bu olgulara önem vermemiz gerektiğini vurgular.

Saat 20:33 itibariyle Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, aşırı çalışma ve bir çok işe aynı anda yetişme zorunluluğu sizi baskı altına alıcıdır. Bir anda öfkelenebilir veya tam tersine her şeyi bırakıp kaçmak isteyebilirsiniz. Arzu ettiğiniz gibi yaşayamamak hem mücadele etmek zorunda kalmak, birilerine laf anlatmaya çalışmak sizi yorgun ve bir o kadar gerginleştirebilir. Elden geldiğince dinlenme molaları vermekte fayda var. Yoksa sağlığınız hem ruhsal hem de fiziksel anlamda bozulabilir. Sizin isteğiniz artık hak ettiğiniz şartlara kavuşmak. İnsani ilişkilerde ise, herkes haddini bilmeli ve kendine bakmalıdır. Eğer birileri yolunuza taş koymaya kalkışıyorsa gereken cevabı vereceğinizden kimsenin kuşkusu olmamalıdır.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 21:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.