Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   24 Ocak 2014 Koç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/86312-24-ocak-2014-koc-burcu-yorumu.html)

Şafak 23.01.2014 21:50

24 Ocak 2014 Koç Burcu Yorumu
 
24 Ocak 2014 Koç Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Koç Burçları ve yükselen burçları Koç Burcu olanlar, 24 Ocak 2014 Koç Burcu günlük burç yorumumuz şu şekilde; Sevgili Koçlar bu sabah 10:00 da, sevgi, uyum, güzellik ve barış duygularının temsilcisi olan Venüs gezegeni Oğlak burcu sürecine başlamış bulunmakta. 17 Şubat tarihine kadar sürecek bu dönemde gerek mesleki gerekse toplumsal hayatınızda birebir ilişki kurduğunuz insanlarla dengeli ve uyumlu bir şekilde anlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Otorite konumunda bulunan insanlarla, ailenizle ve partnerinizle olan her türlü münasebetinizde ciddiyet ve güvenilirlik ön planda olabilir. Disiplinli hareket etmek zorunluluğu kimi anlarda sizi oldukça yorsa da, bu süreci en ılımlı ve faydalı şekilde geçirmeniz için bu şarttır. 24 Ocak 2014 gününe ait Koç Burcu günlük burç yorumlarımızın sonunda tüm Koç burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

Zaman zaman baş başa kalma ihtiyacınızı, onu memnun etmek adına bastırıyorsunuz. Baş başa kalmak, onun sizden tek isteği oysa. Sevgilinizin yakınlarıyla sürdürdüğünüz sıcak ilişki, sevgilinizi sandığınız kadar mutlu etmiyor.

Kendinize olan güveniniz nedeniyle sizinle zararlı yarışlara girenlerin farkında olamıyorsunuz. Kendinizi aşma düşüncenizi şu sıralar biraz frenleyebilirsiniz.

Para konularına kendinize has ilginç özelliklerinizle bakıyorsunuz. Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde.

Bu sıralar iş yoğunluğunuzun sizi yıpratmasına engel olmalısınız.


Saat: 13:31

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.