Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Kokteyl - Meşrubat
Kayıt ol Yardım Kimler Online Bugünki Mesajlar Arama

canlı casino siteleri canlı casino siteleri sagedatasecurity.com casino siteleri takipçi satın al
porno diyarbakır escort bayan antalya escort malatya escort

Armut Yaprağı Çayı Nasıl Demlenir?

Kokteyl - Meşrubat kategorisinde açılmış olan Armut Yaprağı Çayı Nasıl Demlenir? konusu , ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.09.2015, 18:20   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Armut Yaprağı Çayı Nasıl Demlenir?

Armut Yaprağı Çayı Nasıl Demlenir?



Lif ve mineral zengini armut, sulu ve tatlı bir meyvedir. İnsan sağlığına oldukça yararlı olan bu meyvenin içerisinde % 15 şeker, A, B1, B2, B3, B6 ve C Vitaminleri bulunmaktadır. İnce kabuklu ve çekirdekli bir meyve olan armutun çayı ise en az kendisi kadar sağlığa yararlıdır.


Armut Yaprağı Çayının Faydaları Nelerdir?
  • Sindirim sistemini güçlendiren armut yaprağı çayı, hazmı kolaylaştırmaya da yardımcıdır.
  • Düzenli olarak tüketildiğinde böbreklerin düzenli çalışmasını sağlar. Böbrek taşı ve kum dökme gibi sağlık sorunlarının çözümüne yardımcı olur. Ayrıca ürik asit atıcı özelliği sayesinde böbreklerde taş oluşumunun önüne geçer.
  • İdrar söktürücü özelliği vardır.
  • Sinirleri yatıştırıcı etkisi olduğundan kalp çarpıntısını giderir, tansiyonu düşürür.
  • Armut yaprağı çayı, kanı temizleme özelliğine sahiptir. Özellikle hamile kadınlarda meydana gelen mide bulantısı ve kusmaları giderir. Kansızlığa iyi geldiği ise kanıtlanmıştır.
  • İçerisinde çokça bulunan madensel tuz sayesinde, vücudun ihtiyacı olan tuz oranını karşılar.
  • Romatizmal hastalık sahipleri ve kireçlenme sıkıntısı yaşayan kişilerde ise tedavi edici etki göstermektedir.
  • Armut yaprağı çayının aynı zamanda yüksek tansiyona iyi geldiği bilinmektedir.
  • Ağrı kesici özelliğe sahiptir. Bununla birlite cinsel organlarda oluşan iltihapları kurutmak için kullanılır.
Armut Yaprağı Çayı Nasıl Demlenir?
Bol lifli ve mineralli bir meyve çayı olan armut yaprağı çayını kuru veya yaş armut yaprağı kullanarak demlemek tavsiye edilir.
  • 1 litre suya 50 gram kadar armut yaprağını ufalayarak ilave edin.
  • Kaynadıktan sonra içine meyve ve çekirdekleri eklenebilir.
  • Kaynayan çayı 10 dakika demlenmeye bırakın.
  • Çayı süzerek servis edin.
Armut yaprağı çayı çekirdeği ile birlikte demlendiğinde faydası artmaktadır. Armut çekirdeklerin tüketilmesi bağırsak kurtlarının temizlenmesini sağlar.
Armut yaprağı çayının 2 öğün arasında ve ya yemeklerden önce aç karnına tüketilmesi önerilmektedir. Bu sayede mide hazmının kolaylaşması sağlanacaktır. Özellikle diyet yaparken tüketilmesi tavsiye edilen armut yaprağı çayı vücuda ferahlık ve tokluk hissini yaşatır.


Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
yetişkin sohbet chatkamerali.net

Saat: 01:20