|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Çubuk Usulu Lahana Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.12.2012, 11:56 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Çubuk Usulu Lahana Turşusu 1 adet ufak lahana 1 adet havuç 8 diş sarımsak 2 defne yaprağı 1 kahve fincanı sirke 1 tatlı kaşığı limon tuzu 1 tatlı kaşığı tane karabiber 2 çorba kaşığı kaya tuzu Yarım demet dereotu Su Yapılısı Lahananın dışda bulunan bir kaç yaprağı alınır. Sonra limon büyüklüğünde parçalara kesilir. Kavanoza lahananın yarısı yerleştirilir. Daire doğranmış hauç konur. Sarımsağın, tuzun, karabiberin, dereotunun, defne yaprağının yarısı bırakılır. Kalan lahana ve kalan malzemeler yerleştirilir. Sirke, limon tuzu, su ve karabiber konur. Kapak sıkıca kapatılır. Üç hafta sonra tüketilebilir. |
08.04.2019, 21:30 | #2 (permalink) |
Tecrübeli Üye | Cevap: Çubuk Usulu Lahana Turşusu En ideal turşu türü.
__________________ You"ll Never Walk Alone |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |