|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Yağlı Turşu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.12.2012, 11:59 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Yağlı Turşu 1 kg kırmızı biber 1 çorba kaşığı kaya tuzu 3 çorba kaşığı zeytinyağı Yarım demet dereotu 1 tatlı kaşığı tane karabiber 5 diş sarımsak Su Yapilisi Biberler uzunlamasına ikiye kesilir. Tohumları ve kalan damarları temizlenir. Bir tencereye 1 litre su ve zeytinyağı konur, kaynatılır. Biberler atılır, 5 dakika kadar haşlanır, süzgece çıkarılır. Soğuyan biber ler kavanoza yerleştirilir. Üzerine tuz, karabiber, dereotu, sarımsak ve su eklenir. Kapak sıkıca kapatılır. Kavanoz çalkalanır. 20 gün bekletilir. Garnitür olarak da tüketilir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |