|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Sarımsak Turşusu Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:06 | #1 (permalink) |
| Sarımsak Turşusu Tarifi Sarımsak Turşusu Tarifi 1 kilo dişli taze sarımsak 2 kaşık kırmızıbiber 1 kilo sirke tuz Yapılışı içi dişlenmiş iri başlı sarımsakları bir kavanoza yerleştirin. Sirkenin içine kırmızıbiber ve tuz katarak sarımsakların üzerine dökün. Ağzı kapalı kavanozu 12–20 gün bekletin. Ondan sonra servis yapabilirsiniz.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
15.03.2019, 10:38 | #2 (permalink) |
Tecrübeli Üye | Cevap: Sarımsak Turşusu Tarifi 1 litre ev yapımı elma sirkesi (hazır kullanmamaya özen gösterin), 250 gram ezilmiş sarımsak, 2 litrelik cam kavanoz ve koyu renkli bez torba Organik sirkeyi tamamen ezilmiş sarımsaklarla karıştırın ve cam kavanoza aktarın. Sirkeli sarımsağın ağzını sıkıca kapatın ve koyu renkli bez torba içinde, karanlık bir bölgede 15 gün boyunca bekletin. 15 gün beklettikten sonra turşunuz kullanıma hazır .
__________________ You"ll Never Walk Alone |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |