|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Yeşil Domates Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:15 | #1 (permalink) |
| Yeşil Domates Turşusu Yeşil Domates Turşusu 10-12 adet orta boy yeşil domates 1 baş sarımsak 1 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı limon tuzu 2 çorba kaşığı kaya tuzu Yeteri kadar su 5-6 dal maydanoz Domatesler iki parçaya kesilir. Uygun büyüklükte bir kavanoza aralarına dövülmüş sarımsak koyarak yerleştirilir. Üst kısma tuz limon tuzu ve maydanoz konur. Sirke eklenir. Kalan kısmı içme suyuyla tamamlanır. Kapağı sıkıca kapatılır. Serin bir yerde en az 10 gün bekletildikten sonra servise sunulabilir.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |