|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Hırtlak turşusu (konya) konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:20 | #1 (permalink) |
| Hırtlak turşusu (konya) Hırtlak turşusu (konya) Malzemeler: 2 kg hırtlak (kelek) Ceviz büyüklüğünde kireç 10 nohut tanesi Yeterince kaynamış su Yeterince tuz 1 lt sirke Bağ (asma) yaprakları Yapılışı: Hırtlakları yıkayın yorgan iğnesi ile delin. Küpün dibine kireç ve nohutları bir tülbent ile çıkın yap ve yerleştirin. Hırtlakları koyun. Üzerine küpü dolduracak kadar tuzlu su doldurun. Sirkeyi dökün bağ yapraklarını bastırın. Serin yere alın.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |