|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Kızılcık Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:35 | #1 (permalink) |
| Kızılcık Turşusu Kızılcık Turşusu Ham (yani henüz kızarmamış) kızılcığı birkaç yerinden bıçakla çiziniz ya da iğneleyiniz. Sonra bunları bir kavanoza doldurunuz. Üstüne baskı tahtasını ve hafif taşı koyduktan sonra üstüne çıkıncaya dek kavanozu az tuzlu sirke ile doldurunuz. Not: Kızılcık turşusu olduğu zaman yenirken üzerine azıcık zeytinyağı gezdirmekle lezzeti daha iyi olur.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |