|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Kolay Pancar Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:38 | #1 (permalink) |
| Kolay Pancar Turşusu Kolay Pancar Turşusu Pancarın yapraklarıyla pek kalım ve kart saplarını kesip atınız körpe kısımlarını kaynar suda haşlayıp bir kaba süzerek tekrar su koyup elinizle ovalayarak kabuklarını soyunuz. Soğuyunca bir büyük kâseye doğrayınız. Üçte iki oranında sirke üçte bir oranında süzülen pancar suyu tuz dövülmüş sarımsak ve biraz tozşekerle iyice karıştırıp üstüne doldurarak ağzını kapatıp 2 gün bıraktıktan sonra servis yapınız.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |