|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Kolyoz Salamurası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:42 | #1 (permalink) |
| Kolyoz Salamurası Kolyoz Salamurası Kolyoz balığını temizce yıkayıp bir sininin içinde tüzlayınız. Böylece 24 saat bekletiniz. Sonra fıçının içine tuz serpip balıkları silkerek sıkı sıkı ve düzgünce bir biçimde fıçıya bir sıra diziniz üstüne ince tuz serpiniz yine bir sıra balık diziniz ve tuz serperek fıçı doluncaya dek ayni işlemi yapınız. Fıçı dolunca üstüne bol tuz ekiniz. 4-5 gün böylece bekletiniz. Sonra üstüne baskı tahtasını daha üstüne de baskı taşını koyunuz. Üstüne yağ çıkınca pamuk ile alınız. Yağ çıkışı tükenene dek bu işlemi yapılacak.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |