|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Kavata Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:46 | #1 (permalink) |
| Kavata Turşusu Kavata Turşusu Kavataları yıkayıp üçer parça ediniz. Sonra haşlayınız. Tekrar soğuk suda yıkayınız. 24 saat baskıda tutunuz. Sonra kavanoza istif edip az tuz ile karışık sirkeyi üzerine çıkıncaya dek doldurunuz.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |