|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Çabuk Biber Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:50 | #1 (permalink) |
| Çabuk Biber Turşusu Çabuk Biber Turşusu 5-6 adet kırmızı etli biber 3 çorba kaşığı kaya tuzu 1 su bardağı sirke Yarım demet maydanoz 3 su bardağı su Tencereye su sirke tuz konur ateşe yerleştirilir. Biberler boyuna kesilir ve tohumları çıkarılır. Kaynayan suya biberler atılır 3-4 dakika pişirdikten sonra süzgece çıkarılır. Suyu tamamen süzülünce kavanoza yerleştirilir. Haşlama suyu soğuyunca üzerine dökülür. Ağzına biraz zeytinyağı gezdirilir ve sıkıca kapatılır. Bu turşu buzdolabında saklanmalıdır. 5 gün bekletildikten sonra servise sunulabilir.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |