|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Soğan Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:51 | #1 (permalink) |
| Soğan Turşusu Soğan Turşusu Beyaz soğandan güzel olur. Ufaklarından seçip soyun. Kavanoza koyun. Üstüne su sirke tuz ilave edin. 5 gün sonra kontrol edip tadını ayarlayın. 20 günde hazırdır. (Ölçü; 1 litre su 200 gram tuz yarım bardak sirke.)
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |