|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Barbunya Konservesi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:57 | #1 (permalink) |
| Barbunya Konservesi Barbunya Konservesi 2 kg için 2 kg'lık kavanoz 2 kg barbunya Su Barbunyaların içini çıkarın. 1 litre suyu tencerede kaynatın. Barbunyaları ilave edin. 4 dakika kaynatın. Barbunya tanelerini suyun içinden delikli kepçeyle çıkarın. Kavanozlara doldurun. Barbunyaları haşladığınız su ılındıktan sonra kavanozlara doldurun. Kavanozların kapağını sıkıca kapatın. Tersyüz edin. tçi su dolu bir tencereye kapaklar altta kalacak şekilde yerleştirin. 1 saat kaynatın. Suyun içinden çıkarın. Kavanozlar soğuyana dek bekletin. Serin bir yerde tüketeceğiniz güne dek bekletin.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |