|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Bakla Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 21:06 | #1 (permalink) |
| Bakla Turşusu Bakla Turşusu Çok ufak ve körpe baklaları alıp kılçıklarını çıkarın ve bunları tuzla oğuşturun. Sonra limon kabuğu ile haşlayın. Bunu da kavanoza koyarak üstüne az tuzlu sirke boşaltın ve ağzına kadar dolunca bir tahta ile üstüne de bastırmak için hafif bir taş koyunuz. Not: İsterseniz sirkeye biraz da dövülmüş sarmısak katarsanız daha lezzetli olur. Turşunun sirkesini 15 gün sonra yenileyiniz.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |