|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Mısır Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 21:10 | #1 (permalink) |
| Mısır Turşusu Mısır Turşusu Küçük mısırları alın. Bidona doldurun. Az sirke koyun. 1 litre suya 200 gram tuz hesap ederek turşunuzu kurun. 5 gün sonra açın. Tuzunu kontrol edin. Azsa tuz ilave edin. Çoksa su koyun. Bazen tuzlardaki kuvvetler değişik olabiliyor.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |