|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Muşmula Turşusu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 21:13 | #1 (permalink) |
| Muşmula Turşusu Muşmula Turşusu Malzeme : 2 kg. muşmula 1 dilim ekmek içi. Yapılışı: 1- Muşmulaların çürüksüz ve orta yumuşaklıktakilerini alıp ayıklayıp yıkayınız. 2- Kavanoz veya turşu küpüne koyunuz. 3- Üzerine üstünü bir parmak geçecek kadar tuzlu su koyunuz (1 lt. için 35-40 gr. tuz hesabı ile). 4- Kavanozun ağzına çıkın yaptığınız ekmeği koyup kapatınız. 5- Serin yerde bekletiniz 15-2 ay sonra turşu yenebilecek hale gelir.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |