|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Ringa Salamurası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 21:14 | #1 (permalink) |
| Ringa Salamurası Ringa Salamurası 1 yemek kaşığı bayır turpu ezilmiş kırmızı biberlerle karıştırın. Bu karışımı 12 ringa balığı (bulamazsanız tirsi balığı) filetosuna sürün. 100 g sarı çarliston biber ve 3 - 4 salatalık turşusunu şerit halinde kesin bunları da filetoların üstüne koyun. Filetoları sarın kürdanlarla tutturun. Ruloları yüksekçe bir kavanozun içine dizin. 300 ml sirke 3 çeyrek litre su 2 tatlı kaşığı tuz 2 - 3 yemek kaşığı kara ve beyaz biber taneleri 1 - 2 yemek kaşığı hardal taneleri 4 defne yaprağı ve 3 - 4 dilim limon ile birkaç dakika kaynatın. Soğuduktan sonra sosu balık filetoların üstüne dökün. Kavanozu buzdolabına kaldırın ve birkaç gün bekletin. Yaklaşık 2 hafta taze kalacaktır.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |