|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Vişne Konservesi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 21:38 | #1 (permalink) |
| Vişne Konservesi Vişne Konservesi Vişneler daldırma biçimiyle iyice yıkanır. Sonra sapları koparılır çekirdekleri özel aletiyle veya bir firketeyle çıkarılır. Kavanozlara sıkıca İstif edilir. Kaynar koyu şurubu döküldükten kavanozların ağızları temiz bezle silinip iyice kapatıldıktan sonra yarım litrelik kavanozlar 20 dakika bir litrelikler 25 dakika pastörize edilir. Öbür tariflerde anlatıldığı biçimde pastörizasyon kazanından çıkarılıp soğutulur ve etiketlenip depoya kaldırılır.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |