Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015 (https://www.forumaski.com/kova/152101-kova-burcunda-bu-ay-mayis-2015-a.html)

DeRDeST 01.05.2015 10:47

Kova Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015
 
Kova Burcunda Bu Ay - Mayıs 2015

:kova:

GENEL BAKIŞ

4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda oluşacak bir Dolunay var. Bu Dolunay tamamıyla iş hayatımızı ilgili meseleleri vurguladığı gibi, Dolunayın hareketlerine baktığımız zaman hem yuvamız hem de ikili ilişkilerimiz anlamında etkili olduğunu görüyoruz.
8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Venüs ikili ilişkilerle birebir alakalı; ancak çalışma hayatımızda ilgili alanda etkili olduğu için iş ortamında ki ilişkilerde önemli konuma geliyor.
12 Mayıs tarihinde Mars aşk evimizde seyrine başlıyor. Aynı gün Merkür'ün de gölgeli günleri devreye giriyor. Yaş gruplarına göre baktığımızda genç yaşta ki kovaların iki yönlü kararları var; fakat Merkür'ün gölgeli günlerinde kaldıkları için çelişkide kalabilirler. Orta yaşta olanlar için çocuklarıyla ilgili dengeli ve akıllı hareket etmemiz gerektiğini söylüyor.
18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda doğacak. Bu Yeniay iki yönlü çünkü bir yanıyla ailevi ilişkileri vurguluyor. Ailemizi ve değerlerini çok önemsiyoruz. Diğer yönüyle de çocuklarımızı ve ileriye dönük etkilemesi.
19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareket dönemindeyiz. Geri hareket döneminde hemen bir ilişkiye başlamak ya da tutarsız, dengesiz ilişkiler içerisinde kendimizi kaybetmemiz gerekiyor.
21 Mayıs tarihinde de Güneş İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu seyirde de yine aşk, ikili ilişkiler konusunda, kişisel anlamda ki konular üzerinde olacağı için yine Merkür'ün geri hareketini düşünerek bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor.

AŞK VE İLİŞKİLER

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-ikizler geçişi, aşkta aktif bir dönemi işaret ediyor. Konuşmak, yazışmak, haberleşmek ön plandadır. Akıcılık, ilişkinin zorlanmadan sürdürülmesi, gerginlikten uzak durulması, sabırlı olunması zamanıdır. Çok yönlü düşünen, becerikli kişilere ilgi duyarsınız. Birbirinizi sözlerinizle teşvik edersiniz. Dinlemek önemlidir. Genelde çok konuşan ancak bazen sizin söylediklerinizi duymayan yapıda bir partneriniz varsa sıkılabilirsiniz. 3 Mayıs tarihinde iletişimi önemseyiniz. 4 Mayıs tarihindeki görünüm, evli Kovalar veya uzun zamandır birlikte olan çiftlerin birbirlerine duydukları güveni sorguladıkları zamandır. 7 Mayıs tarihi ise, ilişkide olumlu bir akış, anlaşmak yönünde faydalıdır. Bekarlar için, yeni biriyle tanışmanın da işaretçisidir.
11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihindeki Mars-İkizler geçişi, aşk evinizde aktif bir hareketliliğin göstergesidir. Yeni tanışmaların işaretçisi olduğu gibi, devam eden ilişkide önyargısız hareket etmenin, uyumlu davranmanın önemini vurgular. İletişim ve çok yönlülük, hayatın güzelliklerinin keyfini çıkarmak arzunuz ön plandadır. 15 Mayıs tarihindeki görünüm, aşkta hem değişik kişilerle tanışmaya, sosyalleşmeye açık olduğunuzu hem de özgürce hareket etmekten hoşlandığınızı gösterir. Ancak sizi durduran, şöyle gönlünüzden geldiği gibi hareket etmekten alıkoyan bazı nedenler olabilir.[*]18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihlerinde geri hareketini İkizler burcunda sürdürecek Merkür süresince aşk hayatımızla ilgili konulara şöyle bir bakacağız. Bu beraberlikte kendimizi özgürce ifade edebiliyor muyuz, keyif alıyor muyuz, birlikte hayatın güzelliklerinin keyfine varabiliyor muyuz bunlara bir bakacağız. Eğer kimse yoksa hayatımızda, iki kişiye birden ilgi duymamız, iki ayrı kişiyle iletişimde bulunmamız mümkün. Ancak bunlar öyle uzun vadeli değil, dönem boyunca bize eşlik edecek kişiler de olabilir. Bu süreçte ilişkiniz biterse, bunun son nokta olduğunu sanmayınız. Çünkü bir şekilde tekrar karşılaşabilir, hatta yeniden bir araya gelebilirsiniz. Bu süreçte çocuklarımızla alakalı meseleler üzerinde durabiliriz. Mantıklı bir bakış açısıyla yeniden gözden geçirebiliriz. Yetenekli olduğumuz konular hakkında bilgi sahibi olabilir, kendimizi geliştirebiliriz. Merak duyarız, araştırırız. Ancak bunlar kalıcı olur mu, ancak geri hareket sonrası anlarız.
25-31 Mayıs arası: Bu hafta aşk hayatınızla gelişmeleri bir yanıyla olumlu buluyorum. Ancak zaman unsurunu gözetirsek. Çünkü hızla başlayan, hızlı şekilde gelişen aşklar her ne kadar heyecan verici, teşvik edici gibi görünse de, dikkat etmezsek kapılıp gidebiliriz. Öyle ilginç biri karşınıza çıkar ki ve eğer hayatınızda biri yoksa konuşmasıyla, aktifliği ve iletişimiyle sizi alır götürür, hani uçurur diyebilirim. Fakat bu kişinin niyetini anlamak lazım. Hayatımıza girdiği gibi çıkacaksa, bu kısacık sürelik bir ilişki ise bunu bilmek için her şeyi iyice gözlemlemek zorundayız. Zaman tanımalıyız. Bilinçli düşünmeliyiz. Devam eden mutlu ilişkilerde ise, partnerimizin sürprizleriyle karşılaşabiliriz. Bir yolculuk, bir arada olmak, yazışmak, konuşmak, görüşmek anlamında yoğun bir hafta diyebiliriz.

İŞ VE KARİYER

1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihindeki Akrep burcu Dolunayı, iş ve ailevi konularda bir hayli yorucu gözüküyor. Özgür hareket etmek, mücadele vermek, şartlara göre hareket etmek pek kolay değil. Bazen başkalarının abartılı hareketleri bazen iş hayatının kendi içindeki güç kavgaları yorucu olur. Sanki başkaları sizin hayatınızda merkez olmuşlar, sizi yönetiyor gibidirler. Bütün bunlarla baş edebilmek için çok rahat biri olmak, akışta kalmak, sakin olmak gerekiyor. Ancak bu da öyle kolay gözükmüyor.
11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda yaptığınız işten zevk almak çok önemlidir. Eğer böyle ise, canla başla çalışır, sorunlarını büyütmez, sağlıklı bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Zaten bu hafta sağlık çok önemlidir. Bu iç huzurunuzla birebir alakalıdır. Yaptığınız iş insanlara yardımcı olmanızı gerektiriyorsa, ılımlı davranmaya çalışmalı, anlayışlı olmalısınız.
18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda bir Yeniay oluşacak. İş ortaklarımız, çalışma hayatımız, hedeflerimiz, ofis ortamı çalışmalar, maddi ve manevi güven arzumuz, üretme ve ürettiklerimizle geleceğe dönük bir şeyler yapma ihtiyacımız güçlenecek. Bu Yeniay, Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için, şu anki mevcut duruma bakmakta yarar var. Acele bir karar verip, uygulamak daha sonra çabuk sıkılıp vazgeçmeye neden olabilir. Onun içindir ki, aklımız başımızda olmalı. Yüzeyde olanla yetinemeyiz. Tabii ki derinlikli olarak gözden geçirmeliyiz. Ancak şunu söylemeliyim ki, bu Yeniayın görünümleri, özgür çalışma arzumuzu, farklı ortamlara girerek, sosyal ilişkilerimizi güçlendirme ihtiyacımızı vurguluyor.
25-31 Mayıs arası: İş anlamında bu hafta 26 ve 27 Mayıs tarihlerindeki iki görünüm insanı harekete geçirici ve eski işlerin çabucak bitirilmesi yönünde olumlu. Ayrıca daha önce girişimde bulunduğumuz konularda aranmamız, sunum yapmamız, tanıtım çalışmaları, işi geliştirme, çeşitli kişilerle bir araya gelme anlamında iyidir. Ancak aceleci davranamayız. Her şeyi yazıya dökmek, sadece söz ile kalmamasına özen göstermek gerekir. O an tamam denir, sonra beklenebilir veya projede, bize sunulan teklifle ilgili değişiklikler yapılabilir. Çok yönlü düşünmek gerekiyor. Kaldı ki, Merkür geri hareket döneminde yapılan analizler hakikaten yararlıdır.

PARA

1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihinde İkizler burcunda seyrine başlayacak Merkür, sizin yetenekli olduğunuz alanlarda başkalarının dikkatini çekerek elde edeceğiniz paraların göstergesidir. 3 Mayıs tarihindeki görünüm ise, bu yöndeki gelişmelerin, mücadelenin, girişimlerin işaretçisidir. Mistizm, sanat. Şifa, yazarlık, iletişim yollarından para kazanılabilir. Ancak benim tavsiyem, parasal konularda harcamalarınıza dikkat etmeyi de bilmenizdir. 9 Mayıs tarihi de bu anlamda önemlidir.
11-17 Mayıs arası: Bu hafta sağlığımızla ilgili giderlerimiz olabilir. Gelir-gider dengemiz bazen gerekli olanların alımı, karşılanması nedeniyle artabilir. Ben hesabımıza dikkat etmemizden yanayım.
18-24 Mayıs arası: Merkür geri hareketi, özellikle yeteneklerimizi değerlendirme ve bununla ilgili ortaklıklarımızı, durumumuzu ele alma yönünde önem taşıyor. 22 Mayıs tarihindeki görünüm bu anlamda önemlidir. Çünkü işimizden elde ettiğimiz gelir yetersizse, bir de rutin hayatın içinde sosyalleşmenin önüne geçiyorsa, ilerisi adına pek güven vermiyorsa, farklı yollar, işler denemek isteyebiliriz. Burada önemli olan, özgür çalışmak, hiç kimseye bağlı olmadan ekmeğimizi kazanmaktır.
25-31 Mayıs arası: Maddi konularda bu haftanın çoğunluğunda, özellikle geri hareket öncesi yapılan işlerden gelen gelir söz konusu. Bunlar uzun zamandır düşündüğümüz para olabilir. Ancak yeni yapılan işlerin geri dönüşü için sabırlı olmak ve işi yapmadan önce bir miktar kaparo almak yerinde olur. Genelde paramızın hesabını bilmemizde yarar var. Söz alıp işe başlamak yerine, en başında sağlama almakta yarar var.

Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-11-14-15-19-28-29
Zayıf Enerjili Günler: 3-4-17-23-24-31
Aşkta En Şanslı Günler: 19
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13
Yeniay: 10-11-12
(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 23-24-25
(Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 21:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.