Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcunda Bu Hafta - 25-31 Mayıs 2015 (https://www.forumaski.com/kova/154586-kova-burcunda-bu-hafta-25-31-mayis-2015-a.html)

DeRDeST 25.05.2015 12:27

Kova Burcunda Bu Hafta - 25-31 Mayıs 2015
 
Kova Burcunda Bu Hafta - 25-31 Mayıs 2015

:kova:

AŞK VE İLİŞKİLER

Bu hafta aşk hayatınızla gelişmeleri bir yanıyla olumlu buluyorum. Ancak zaman unsurunu gözetirsek. Çünkü hızla başlayan, hızlı şekilde gelişen aşklar her ne kadar heyecan verici, teşvik edici gibi görünse de, dikkat etmezsek kapılıp gidebiliriz. Öyle ilginç biri karşınıza çıkar ki ve eğer hayatınızda biri yoksa konuşmasıyla, aktifliği ve iletişimiyle sizi alır götürür, hani uçurur diyebilirim. Fakat bu kişinin niyetini anlamak lazım. Hayatımıza girdiği gibi çıkacaksa, bu kısacık sürelik bir ilişki ise bunu bilmek için her şeyi iyice gözlemlemek zorundayız. Zaman tanımalıyız. Bilinçli düşünmeliyiz. Devam eden mutlu ilişkilerde ise, partnerimizin sürprizleriyle karşılaşabiliriz. Bir yolculuk, bir arada olmak, yazışmak, konuşmak, görüşmek anlamında yoğun bir hafta diyebiliriz.

İŞ VE KARİYER

İş anlamında bu hafta 26 ve 27 Mayıs tarihlerindeki iki görünüm insanı harekete geçirici ve eski işlerin çabucak bitirilmesi yönünde olumlu. Ayrıca daha önce girişimde bulunduğumuz konularda aranmamız, sunum yapmamız, tanıtım çalışmaları, işi geliştirme, çeşitli kişilerle bir araya gelme anlamında iyidir. Ancak aceleci davranamayız. Her şeyi yazıya dökmek, sadece söz ile kalmamasına özen göstermek gerekir. O an tamam denir, sonra beklenebilir veya projede, bize sunulan teklifle ilgili değişiklikler yapılabilir. Çok yönlü düşünmek gerekiyor. Kaldı ki, Merkür geri hareket döneminde yapılan analizler hakikaten yararlıdır.

PARA

Maddi konularda bu haftanın çoğunluğunda, özellikle geri hareket öncesi yapılan işlerden gelen gelir söz konusu. Bunlar uzun zamandır düşündüğümüz para olabilir. Ancak yeni yapılan işlerin geri dönüşü için sabırlı olmak ve işi yapmadan önce bir miktar kaparo almak yerinde olur. Genelde paramızın hesabını bilmemizde yarar var. Söz alıp işe başlamak yerine, en başında sağlama almakta yarar var.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 05:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.