Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/kova/154860-kova-burcunda-bu-aya-genel-bakis-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 12:24

Kova Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015
 
Kova Burcunda Bu Aya Genel Bakış - Haziran 2015

:kova:

Sevgili Kova'lar Haziran ayında sizlere bol şans diliyorum.

2 Haziran tarihinde Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek. Aşk hayatınız, sosyal ilişkilerinizde önemli etkiler söz konusu olacak. İlişkilerinize ve hayattan beklentilerinize bir bakmanızı öneririm. Arkadaşlık ilişkilerinizi, hedeflerinizi bir gözden geçirme durumunuz söz konusu olacaktır. Bu dolunayda bekleme bir takım gecikme söz konusu olabilir.

5 Haziran tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başlayacak. İlişkilerinizde hayatın kıymetini bilme arzunuz olacak. Zevk veren, hayatınızı güzel hissettiren bir insanla birlikte olmak isteyeceksiniz. Özellikle evlenmeyi düşünenlerin Merkür geri hareketinde karşısındakileri izlemesini öneririm.

12 Haziran tarihinde Merkür geri hareketi sonlanmış oluyor. Harekete geçme döneminiz söz konusu olacak. Belki bir bebek sahibi olma, çocuklarınızla tatil yapma anlamında harekete geçeceksiniz. Aşkta kısmetinizin arttığı bir dönem olacak.

16 Haziran tarihinde yeniay İkizler burcunda doğacak. Bu çok güzel bir yeniay olacak. Dilek dilemenizi öneririm. İletişiminiz güçlenecek, sürpriz gelişmeler söz konusu olacak, bitmiş ilişkileriniz canlanabilir, evlilik teklifi alabilirsiniz.

21 Haziran tarihinde Güneş Yengeç burcunda seyrine başlayacak. İşinizi sahipleneceksiniz. İstikrarı kıymetli bulacaksınız. Ailevi konular önem taşıyacak.

24 Haziran'daki Mars Yengeç burcu seyrine başladığınız iş hayatınızdaki şartlarınızı ele alacaksınız. Yeni iş arayışları ve yeni girişimler anlamında geçmişi bırakıp yeni bir sayfa açacaksınız. Sağlığınızı önemseyeceksiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 11:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.