Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Astrolog Zeynep Turan 22-28 Haziran 2015 Haftalık Kova Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/kova/157667-astrolog-zeynep-turan-22-28-haziran-2015-haftalik-kova-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 22.06.2015 18:51

Astrolog Zeynep Turan 22-28 Haziran 2015 Haftalık Kova Burcu Yorumu
 
Astrolog Zeynep Turan 22-28 Haziran 2015 Haftalık Kova Burcu Yorumu

:kova:

Günlük yaşamın akışına ve rutine daha çok odaklandığın günlerden geçerken, yılın geri kalan günlerine oranla dış dünyadan daha fazla uzaklaşmış olabilirsin. Bu hafta ise sosyal hayatın renklenirken nihayet sende yeniden kalabalıklara karışmaya, kabuğundan çıkmaya hazırsın! Haziran ayının ilk günlerinden bu yana ikili ilişkilerinde, ortaklıklarında yaşanan iletişim problemleri bir çözüme giderken, ilişkilerini daha da güçlendirmek adına yaratıcı planlarını hayata geçirmen sıcak yaz günlerine renk katabilir! Bağlantıların güçlenirken gelir- gider dengesine yardımcı olacak fırsatlarla da karşılaşabilirsin. Kısacası Haziran ayının son haftası yeni bir aya daha kararlı ve huzurlu bir giriş yapmamızı destekleyen bir gökyüzü konumuna sahip. Umutsuz olduğun konularda yaşanan gelişmeler, seni yeniden harekete geçirecektir!

Emin olmak istiyorsun!25 Haziran Perşembe günü Şiron - Jüpiter 150’liğinin gerçekleşmesiyle ise hiç ummadığın insanlardan iş teklifleri alabilirsin. Bu açı aynı zamanda, farklı ortaklıkları ve iş birlikteliklerin işaret ediyor. İleriye dönük bazı planlarını sorgulayabilir, bu anlamda yeni kararlar alabilirsin. Beklentilerini ehlileştirmen gerektiğinin farkına varabileceğin bir gün, ki bu iyi bir şey!

Hafta sonu aşk var…Haziran ayını yapıcı ve huzurlu bir şekilde bitirirken, su burcunda gerçekleşecek büyük üçgen; duygusal, anaç bir hafta sonunu vurguluyor. Eğer yeni başlayan bir ilişkin veya evliliğin varsa, Ay’ın Akrep burcunda oluşu birlikteliğinizi iyileştirip, güçlendirdiği gibi; bir de bu aşka tutku ve sahiplenme katıyor.

Astrolog Zeynep Turan
Kaynak: myastrolojiburc.com


Saat: 15:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.