Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/kova/158572-kova-burcu-30-haziran-2015-sali-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 30.06.2015 18:02

Kova Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu
 
Kova Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu

:kova:

Sevgili Kovalar Salı günümüz, saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle başlayacak. Bu enerji, maddi konular üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Ödenecekler, alacaklar üzerinde sabah saatlerinde bütçemizi gözden geçirebiliriz.

Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, dünyaya bakış açınız adil ve tarafsız bir gözlem gücüne dayanır. Ancak çevrenizdeki insanların da aynı hassasiyeti göstermemesi halinde sözler kılıçtan keskin olur. Kimse kimsenin düşüncesine uymak mecburiyetinde değildir. Bunu siz bilirsiniz. Fakat başkaları bilmiyorsa, anlaşmazlıklar çıkabilir.

Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, kendinizi hafife almamanızı söylüyor. Çünkü sosyal kimliğiniz, zekanız ve popülerliğinizle her zaman gözdesiniz. Hoş sürprizler yaşanabilir.

Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, paylaşımları güçlendiriyor, anlaşmazlıkları çözüme kavuşturan olumlu bir hava estiriyor. Kısa süreli bir yansıma ancak ilişki kurulması, ortak bir noktada buluşulması yönünde destekliyor. Sorunları çözüme kavuşturmak için yeterli olur diyemeyiz ancak toplumsal ve özel ilişkilerde zevkli bir saatin göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Bu süre içinde, planlarınızı dış dünyaya sunma konusunda zorluklar yaşanabileceğini gösterse de, sakin olmanız halinde bu zorlukları güce dönüştürmeniz mümkündür. Grup ortamlarındaki davranış tarzınıza ve çevrenizdeki kişileri etkileşim biçiminize ayna tutacak bu oluşum altında, elinizden geldiğince olgun hareket etmek, ani tepkilerde bulunmamak faydalıdır. Eğer düşündüğünüz bazı yenilik ve değişimler varsa, bunları yürürlüğe koymadan önce etraflıca düşünmeyi ihmal etmeyiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 01:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.