Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Kova Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/kova/158655-zeynep-turan-29-haziran-5-temmuz-2015-haftalik-kova-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 03:28

Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Kova Burcu Yorumu
 
Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Kova Burcu Yorumu

:kova:

Temmuz tüm sıcaklığıyla ruhunu ısıtmak istiyor; buna izin verecek misin? Genel olarak Temmuz’da içinde çiçekler açacak, kelebekler kanat çırpacak diyebilirim. Bu hafta da zihinsel farkındalıkların, beyninin aydınlanışları zirve yapacak! Sevdiklerine ayrıca biraz daha fazla özen gösterecek, onlara daha çok vakit ayıracak, öne çıkan tavrınla hayranlık uyandıracak ve ertelediğin tüm konuları yeniden gözden geçirerek kendine yeni yollar belirleyeceksin.

Duygular derin, ortaya çıkan şeyler ise fazla yüzeysel!Kısmetler ayağına geliyor fakat 2 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay kaygılarını arttırabilir. Sebepsiz endişeler ve kuruntular ortaya çıkartabilir, kendine olan güvenini kısıtlayabilir. Sürekli kendinle ilgili kuruntular seni yiyip bitirir. Değerli olan şey sensin unutma…Eğer evli veya ilişkisi olan bir Kova burcuysan bu aralar eşinle arandaki sıkıntıları fazla abartıyor olabilirsin. Bence ona yapacağın güzel sürprizler gönlünü almana yardımcı olacaktır.

Evde kalmak mı, çılgınlar gibi gezmek mi?Hafta sonu alışveriş yapma aşkı içinde uyanabilir. Teknoloji mağazalarında çılgınlarca gezip, yeni ürünler keşfedip, yeni şeyler almak isteyebilirsin. Benim sana önerim; içinde uyanan bu aşkı biraz durdurman yönünde. En azından gözüne kestirdiğin ürünleri aklında tut, sağlam bir araştır ve bir sonraki hafta istediğin ürünü satın al…


Saat: 07:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.