Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcu TEMMUZ AYI Yorumu (https://www.forumaski.com/kova/39904-kova-burcu-temmuz-ayi-yorumu.html)

ira 03.07.2013 11:04

Kova Burcu TEMMUZ AYI Yorumu
 
TEMMUZ AYINA BAKIŞ

8 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, iş-ev-aile-sağlık-aşk hayatınız ve mali konular üzerinde düşünmenin ve karar vermenin işaretçisi olsa da, Merkür geri hareketi nedeniyle yeni bir karar vermekte zorlanıyoruz. Mantıklı biri olmanıza rağmen bazen duygularınız işin içine karışınca her şey arap saçına dönüyor. Bu alanda sıkı çalışma, detayların çok fazla üzerinde durulması, duyguların yoğunluğu endişelere yol açmakta.

20 Temmuz tarihine kadar şöyle bir durumunuzu gözden geçiriniz. Kolaylıkla halledilecek bir şeyi zorlaştırmayın. 13 Temmuz sonrası, artan sorumluluklar bizi duygusal anlamda sıkıştırır. İki misli yoruluruz ancak işimizden, günlük hayatın getirilerinden pek memnun olmayız. Çoğunlukla sağlığımıza dikkat etmemiz gereken zamandır.

22 Temmuz sonrası ilişkimiz ve biz, hayatımızın odak noktası haline geliyor. Partnerimizin kişisel istekleri veya beraberlikteki rolü bizim için çok önemli. Çünkü onunla bütünleşmemiz için, birbirimize ayna oluyoruz. Eğer üzerimizde hakimiyet kurarsa, buna izin vermeyebiliriz. Genelde kendine güvenli bir eş ararız. Dolunay, ilişkimizin niteliğini, hangi temel üzerine oturduğunu anlamamız için güçlü ışığıyla bizi aydınlatır. Ancak bazı düzenlemelere ihtiyaç duyulacağı açıktır.

AŞK VE İLİŞKİLER


13 Temmuz saat 16:22 olana dek Mars İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Bu enerji aşk hayatınız, çevrenizle olan ilişkiniz, yeni girişimler, mesleki konular ve çocuklarınızla ilgili aktivitelerin de işaretçisi bir dönemdir. Aşk hayatınızla ilgili konularda, herhangi bir problemle karşılaştığınızda bulunduğunuz ortamdan kaçmak istemeniz gayet doğal. Çünkü bu dönemde sorun kaldıracak durumda değilsinizdir. Bilakis hayatın güzelliklerini elde etmek ve yaşamak isteğindedir. O nedenle esnek düşünülmelidir. veya böyle yaklaşımlar içinde olan kişilere yönelmeniz mümkündür. Ciddi ve uzun süreli ilişkiden ziyade, arkadaşlığı merkez alacağınız bu süreçte, iş meseleleri, sağlık yine önemli olacak. Belki bir projeniz var ve bunu yürürlüğe koymak istiyorsunuz. Ancak karar veremediniz. O zaman Haziran sonu hatta Temmuz sonuna kadar düşünmelisiniz. Yeteneklerinizi ifade edebileceğiniz alanlara yönelebilir iki işi bir arada sürdürebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenlerin, önümüzdeki iki aylık süreçte kontrollerini yaptırmalarında fayda var. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyiniz. İyice düşününüz ve ona göre ne yapacağınızı belirleyiniz.


Saat: 06:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.