Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   29 Temmuz 2013 Pazartesi Kova Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/kova/43705-29-temmuz-2013-pazartesi-kova-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 29.07.2013 15:58

29 Temmuz 2013 Pazartesi Kova Burcu Yorumu
 
29 Temmuz 2013 Pazartesi Kova Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Kendinizi sakınmaya çalıştığınız bir gelişme, istekle, yeniden ilgilenmenize neden olacak bir ivme gösterebilir. Hayatınızın dağınık yaşadığınız yanları, belli bir toparlanmaya ihtiyaç duyuyor. Bu yanınızla sandığınız kadar hoşgörü görmüyorsunuz. Yurtdışındaki bazı gönül bağlarınızla ilgili alacağınız duyumlar, onlarla acele ve biraz sitemli görüşmeler yapmanızı gerektirecek.

Aşk Yaşamı : Biraz programsız davrandığınızı ve birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor. Biraz daha baş başa zaman geçirmek, size de iyi gelebilir.

İş Yaşamı : Bir dostunuza iş yaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremeyeceksiniz. Bugünlerde iş bağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu, yaşanılan süreçle ilgili bir durum.

Para Durumu : Yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışırlarken, sizin yarattığınız birtakım haklı kaygılar içersindeler. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Küçük birikiminiz kafanızı bu kadar karıştırmamalı.

Dikkat : Gönül işlerinde yarı istekli, yarı isteksiz tavırlarınız bir an önce netliğe dönüşmeli. Kararlı bir tavırla, hiçbir şey hissetmediğiniz duygusal davetlerin tamamen önünü kesebilirsiniz.


Saat: 08:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.