Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kova (https://www.forumaski.com/kova/)
-   -   Kova Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013 (https://www.forumaski.com/kova/64148-kova-burcu-gunluk-yorum-2-kasim-2013-a.html)

Naevia 02.11.2013 01:11

Kova Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013
 

Kova Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Günün ilk yarısı duygusal olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve yaptığınız faaliyetlerden zevk alacaksınız. Duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler olabilir.Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir yeni insanlarla tanışabilir ve davetlere katılabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise iç dünyanızda duygularınızı çok yoğun yaşayacaksınız ve bazı endişeler hissedebilirsiniz. Duygusallığa karşı bir isteksizlik hissedebilirsiniz ve çeşitli kaygılar yaşayabilirsiniz.

İşinizle ilgili olarak sabah saatleri kendinizi olumlu etkiler altında hissedeceksiniz ve çalışmalarınıza keyifli bir şekilde devam edebileceksiniz. Küçük imkanları iyi bir şekilde değerlendirmeyi başaracaksınız. Kısa süreli bazı planlar yapacaksınız ve bunları uygulamak isteyeceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak bildiğiniz yönetemleri kullanmayı tercih edeceksiniz. Daha çok detaylara önem vereceksiniz ve bu konuda düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz.

Maddi konularda sabah saatleri özel zevkleriniz için harcamalar yapabileceksiniz ve maddi konularda son derece şanslı olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda küçük bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacaktır ancak bu konuda yenilikler yapmakta zorlanacaksınız.

Güne oldukça güzel bir başlangıç yapacaksınız ve kendinizi son derece iyimser hissedeceksiniz. Karşınıza bir çok konuda yeni alternatifler çıkabilir ve bunları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaksınız. Zihninizi son derece olumlu olarak kullanacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok çevrenizdeki insanlara karşı temkinli yaklaşmayı tercih edeceksiniz. Çeşitli gerilimler yaşama ihtimaliniz olacaktır. Karamsar bazı düşünceler içine girebilirsiniz ve bu tüm yaşamınızı olumsuz olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.


Saat: 09:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.