Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kozmetik Dünyası (https://www.forumaski.com/kozmetik-dunyasi/)
-   -   Smashbox BB Water cildin su ihtiyacını karşılayacak (https://www.forumaski.com/kozmetik-dunyasi/169847-smashbox-bb-water-cildin-su-ihtiyacini-karsilayacak.html)

Esz 16.10.2015 02:12

Smashbox BB Water cildin su ihtiyacını karşılayacak
 
Smashbox BB Water cildin su ihtiyacını karşılayacak

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kusurların görünümünü flulaştıran su bazlı yapıdaki ilk ve tek BB’yi kutluyoruz. Top fotoğrafçıların tercihi olan ışıltılı cilt görünümünden ilham alınarak üretilen bu son derece nemlendirici ve yağ içermeyen formül cilde çok rahat ve keyifli bir şekilde uygulanıyor. Asla maske görünümü vermiyor, kurumuyor , kırışıklıkların arasına dolmuyor ve gün boyu taptaze hissediyorsunuz.

Su süspansiyonlu pigmentler cildi gün boyu aydınlık ve nemli tutar. Özel Photoset Polimerler sayesinde saatlerce kalıcılığını korur ve SPF 30 güneş koruması sayesinde cildinizi zararlı dış etkenlerden korumuş olursunuz.

Yalnızca birkaç damlada kusurlarınıza veda ederken tamamen doğal bir cilt görünümünüe kavuşun. Daha fazla kapatıcılık için üst üste uygulayabilirsiniz. Baz, kapatma, koruma, nemlendirme özelliklerinin yanı sıra su hissiyatında bir BB ürünüdür.


Saat: 07:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.