Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kozmetik Dünyası (https://www.forumaski.com/kozmetik-dunyasi/)
-   -   2013 Makyaj Trendleri, Makyaj Teknikleri (https://www.forumaski.com/kozmetik-dunyasi/24504-2013-makyaj-trendleri-makyaj-teknikleri.html)

Jaqen 19.01.2013 16:30

2013 Makyaj Trendleri, Makyaj Teknikleri
 
2013 sonbahar kış sezonunda gotik hareketler var. Koyu renk dudaklar bu sene çok moda! Kırmızı-bordo-mürdüm tonlarında rujlar dudaklara çok yakışacak. Bu yılki makyaj trendleri kadının gücünü dünyaya gösterir nitelikte… Ayakları yere basan, iktidar sahibi, güçlü, başarılı ve akıllı kadınlar..
Her kadının makyaj anlayışı farklıdır ama her sezonun bir makyaj trendi vardır. Bizlerde o trendlere uymaya çalışırız genelde. Geçen sene matlık modayken bu sene makyajda koyu renklerin hakimiyeti söz konusu.
Sisli ve buğulu bakışlardan asla vazgeçmeyen kadılar için bu yıl tek fark birkaç tonun bir arada kullanılmasıyla elde edilen biraz daha keskin bakışlar. Bu yılın göz makyajında gri, siyah, lacivert ve bordo ağırlı olarak kullanılacak. Koyu ve kalın kaşlarda bu yılın favorilerinden.
Makyajın tarına göre koyu göz makyajlarında renksiz rujlar tercih edebilirsiniz. Eğer iddaasız doğal bir göz makyajı yaptıysanız kırmızlar, bordolar yani idaalı renkler kullanabilirsiniz.
Özellikle kış şartlarında cildinize dikkat etmeniz gerekebilir. Bakımsız ve kuru cilt makyajın tüm güzelliklerini örter. Bu yüzden cildinizi nemlendirmeye başlamalısınız.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Taglar: 2013 makyaj modası, 2013 makyaj önerileri, 2013 makyaj trendleri, gece makyajı, Göz Makyajı, makyaj teknikler, Sonbahar / Kış 2013 makyaj önerileri


Saat: 02:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.