Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   LYS - YGS (https://www.forumaski.com/lys-ygs/)
-   -   LYS Sorularını Sosyal Medyada Paylaşmak Yasak (https://www.forumaski.com/lys-ygs/182158-lys-sorularini-sosyal-medyada-paylasmak-yasak.html)

Papatya 26.06.2016 13:31

LYS Sorularını Sosyal Medyada Paylaşmak Yasak
 
LYS Sorularını Sosyal Medyada Paylaşmak Yasak

lys, soru, paylaşım, lys soruları, 2016 lys soruları paylaşımı yasak


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


ÖSYM, uzun süredir tartışılan LYS sorularının açıklanıp açıklanmayacağı konusuna netlik getirdi. ÖSYM'nin sitesi üzerinden açıklanacak ama basın ve sosyal medya kullanamayacak.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bu ay yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı'nın (LYS) sorularının yalnızca resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacağını, basın kuruluşları ile paylaşılmayacağını bildirdi.


SOSYAL MEDYADA PAYLAMAK YASAK!


ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğince paylaşılan bilgi notuna göre, telif hakları ÖSYM'ye ait olan sınav sorularının, sınav öncesinde ya da sonrasında sosyal medya dahil, yazılı ve görsel basında paylaşılmasının yasak olduğu belirtildi.


LİNK PAYLAŞILABİLECEK


LYS sorularının yalnızca ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacağı, ancak basın kuruluşları ile paylaşılmayacağı kaydedilerek, "Bu itibarla, resmi internet sitemizde yayımlandıktan sonra 2016 LYS soruları, yazılı ve görsel basında yalnızca [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] internet adresinde soruların yer alacağı ilgili URL adresinin paylaşımı (link paylaşımı) ile mümkün olabilecektir." bilgisi paylaşıldı.


Saat: 12:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.