Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Magazin Haberleri (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/)
-   -   Tuğçe Kazaz’ın Laptop’unu çalan hırsızlara hapis cezası (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/114449-tugce-kazaz-laptop-unu-calan-hirsizlara-hapis-cezasi.html)

Esz 12.06.2014 02:01

Tuğçe Kazaz’ın Laptop’unu çalan hırsızlara hapis cezası
 
Tuğçe Kazaz’ın Laptop’unu çalan hırsızlara hapis cezası

Tuğçe Kazaz’ın apartman girişinde unuttuğu dizüstü bilgisayarını satmaya çalışırken yakalanan iki kişiye 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Manken Tuğçe Kazaz’ın dizüstü bilgisayarını çaldığı gerekçesiyle Kadir Minisker(20) ve Murat Daştan(19) isimli kişiler hakkında hırsızlık suçlamasıyla 1′er yıldan 3′er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

APARTMAN ÖNÜNDE UNUTTUĞU BİLGİSAYARI ÇALINDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan, ünlü manken Kazaz’ın şikayetçi sıfatıyla yer aldığı iddianamede, 1 Nisan 2014 tarihinde Tuğçe Kazaz’ın oturduğu apartmanın önüne geldiği ve elinde bulunan dizüstü bilgisayarını apartman kapısını açmak için girişteki elektrik kutusu üzerinde bıraktığı belirtildi. Kazaz’ın bilgisayarını unutarak apartman içerisine girdiği yaklaşık 20 dakika sonra geldiğinde dizüstü bilgisayarının yerinde olmadığını farkettiği ifade edilen iddianamede, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı görevlilerin şüphelileri apartmanın yakınında bulunan Kadıköy Başçavuş Sokak üzerinde tedirgin vaziyette görmeleri üzerine yaptıkları aramada Kazaz’a ait bilgisayarı şüphelilerde ele geçirdiği belirtildi.

BİLGİSAYAR İADE EDİLDİ

Bilgisayarın, masaüstündeki bilgilerden Kazaz’a ait olduğunun belirlendiği ve iade edildiği kaydedilen iddianamede, Minisker ve Daştan’ın birlikte hareket ederek bilgisayarı apartmanın elektrik kutusu üzerinden aldıkları ve satmak isterlerken görevli memurlarca yakalandıkları anlatıldı. Kadir Minisker(20) ve Murat Daştan(19) isimli kişiler hakkında hırsızlık suçlamasıyla 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şüphelilerin yargılamasına önümüzdeki günlerde Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.


Saat: 20:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.