Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Magazin Haberleri (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/)
-   -   Deniz Seki hamile kalmaya çalışıyor iddiası (https://www.forumaski.com/magazin-haberleri/114634-deniz-seki-hamile-kalmaya-calisiyor-iddiasi.html)

Jade 12.06.2014 22:54

Deniz Seki hamile kalmaya çalışıyor iddiası
 
Deniz Seki hamile kalmaya çalışıyor iddiası


Sırra kadem basan şarkıcı Deniz Seki'nin, çocuk yapma kararı aldığı iddia edildi.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Uyuşturucu temin etmek suçundan 6 yıl 3 aylık hapis cezası Yargıtay tarafından onanan şarkıcı Deniz Seki, sırra kadem bastı.

ÇOCUK YAPMA KARARI ALDI
2.5 yıl hapis yatması gereken ünlü şarkıcı, hapse girmemek için çare aramaya başladı. İnfaz Yasası'nın 16/4 maddesi gereğince hamile olan bir kadının cezaevine konulamayacağı hatırlatıldı.

İddiaya göre bunun için çocuk yapma kararı aldı. Böylelikle doğumdan sonra da 6 ay zaman kazanmak istedi. Bu süre içinde Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı bireysel başvurunun sonuçlanmasını bekleyeceği öğrenildi.

Adliye kaynaklarından edinilen bilgiye göre, hakkında yakalama emri çıkarılan ve infaz edilmesi beklenen kadın hükümlülerin, 5275 sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'un 16/4. maddesinde belirtilen, "Hapis cezasının infazı, gebe olan veya doğurduğu tarihten itibaren altı ay geçmemiş bulunan kadınlar hakkında geri bırakılır. Çocuk ölmüş veya anasından başka birine verilmiş olursa, doğumdan itibaren iki ay geçince ceza infaz olunur" hükmünden yararlanabildikleri aktarılıyor.


Saat: 09:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.